Spring til indhold

TV, telefon og netværk

Vi har nogle enkelte TV-kanaler, et rimeligt trådløst netværk som løbende bliver forbedret men kun i særlige tilfælde kan du låne en telefon.

TV 

På alle værelser er der antennestik, så du har et lille udvalg af tv-kanaler, såfremt du medbringer dit eget TV. St. Dannesbo har dog en række opholdsstuer med TV til almen benyttelse. Er der særlige begivenheder som fx VM fodbold, kongeligt bryllup el.lign. så sættes der storskærm op i spisesalen. Kom gerne med forslag til, hvis du synes, der er noget der er interessant at lave til en fælles storskærms-begivenhed.

 

Telefon 

Du kan i særlige tilfælde låne telefonen på modtagelsen/boafdelingen eller kontoret på Dannesbohus, til kontakt med offentlige myndigheder eller læge. Til private formål, må vi bede dig om at bruge egen mobiltelefon, da vi ikke længere har en mønttelefon.
 

Trådløst Netværk

Der er tråløst netværk på St. Dannesbo, som du koble dig på, med din egen computer. Det virker overalt på St. Dannesbo - nogle steder dog bedre end andre. Brug denne mulighed - men med omtanke... for det er et fælles netværk og netop for at minimere risikoen for misbrug, vil trafikken på nettet blive overvåget. Af samme årsag er der en mindre begrænsning på netforbindelsen, hvorfor store spil og enkelte hjemmesider ikke kan benyttes.