Spring til indhold

TV, telefon og netværk

Vi har enkelte TV-kanaler, et rimeligt trådløst netværk, som løbende bliver forbedret, men kun i særlige tilfælde kan du låne en telefon.

TV 

På alle værelser er der antennestik, så du har et lille udvalg af tv-kanaler, såfremt du medbringer dit eget TV. St. Dannesbo har dog en række opholdsstuer med TV, som alle kan benytte. Er der særlige begivenheder, så sættes der storskærm op i spisesalen. Kom gerne med forslag til, hvis du synes, der er noget, der er interessant at lave til en fælles "storskærms-begivenhed".

 

Telefon 

Du kan i særlige tilfælde låne telefonen på modtagelsen/boafdelingen eller kontoret på Dannesbohus, hvis du skal kontakte offentlige myndigheder eller din læge. Til private opkald skal du bruge din egen telefon.
 

Trådløst Netværk

Der er trådløst netværk på St. Dannesbo, som du koble dig på, med din egen computer. Det virker overalt på St. Dannesbo - nogle steder er forbindelsen dog bedre end andre. Brug denne mulighed - men med omtanke. Det er et fælles netværk og for at minimere risikoen for misbrug, vil trafikken på nettet blive overvåget. Af samme årsag er der mindre begrænsninger på netforbindelsen, hvorfor enkelte hjemmesider ikke kan tilgås.