Spring til indhold

Madkort og nøglekort/brik

Mod et depositum på 100 kr. får du udleveret et kort til køb af mad samt varer i automaterne. På kortet indsætter du selv penge efter behov.
Derudover får du også et nøglekort - ligeledes mod et depositum på 100 kr.

Madkortet

Første gang du skal have et kort, skal du henvende dig til personalet, som opretter et kort til dig. Herefter sætter du selv penge på kortet i automaten på modtagelsen. Det fungerer altså som et almindeligt betalingskort, som du kan betale for mad med, men det fungerer også hvis du vil købe noget i en af automaterne, som også står i spisesalen.  

Det er meget vigtigt, at du passer på kortet og ikke bukker/knækker det, eller laver hul i det, da enhver form for beskadigelse af kortet kan medføre, at dine penge forsvinder fra kortet. St. Dannesbo erstatter ikke "bortkomne" penge, så husk at passe godt på dit kort.

Nøgle- kort eller brik

Du får et nøglekort/brik som er døråbner til den afdeling, hvor du bor, og samtidig er det specifikt kodet til døren til dit værelse. Pas også godt på dit nøgle- kort eller brik, så andre ikke kan komme ind på dit værelse.

Du bliver opkrævet depositum på 100 kr. for både spisekort & nøgle- kort/brik altså i alt 200 kr. De penge får du retur, når du afleverer kortene og brikken i hel stand ved afrejse.