Spring til indhold

Betalings- og nøglekort/brik

Du får, mod et depositum på kr. 100,- udleveret et betalingskort til køb af mad samt varer i automaterne. På kortet indsætter du selv penge efter behov.
Derudover får du også et Nøglekort, ligeledes med et depositum på kr. 100,-

Madkortet

Første gang du skal have et kort, skal du henvende dig til personalet, som opretter et kort  til dig. Herefter sætter du selv penge på kortet i automaten på modtagelsen. Det fungerer altså som et almindeligt betalingskort, som du kan betale for mad med, men også hvis du vil købe noget i én af automaterne, som også står i spisesalen.  

Det er yderst vigtigt, at du passer på kortet og ikke bukker/knækker det eller laver hul i det, da enhver form for beskadigelse af kortet kan medfører, 
at dine penge forsvinder fra kortet.
St. Dannesbo erstatter ikke "bortkomne" penge. Så pas godt på dit kort.

Nøgle- kort eller brik

Du får et nøglekort/brik som er døråbner til den afdeling hvor du bor - og samtidig er det specifikt kodet til din dør til dit værelse. Pas også godt på dit nøgle- kort eller brik, så andre ikke kan komme på dit værelse.

Du bliver opkrævet depositum på kr. 100,- for både spisekort & nøgle- kort/brik, altså i alt kr. 200,- . De penge får du retur, når du aflevere kortene og brikken i hel stand, ved afrejse.