Spring til indhold

Kantinen

På St. Dannesbo ønsker vi at give dig en varieret og ernæringsrig kost. Maden laves som hovedregel fra bunden. Der laves madplan for en uge ad gangen.

Spisetiderne på St. Dannesbo

Mandag til fredag Lørdag & søndag
Morgenmad  kl. 07.15 til 08.45 kl. 08.00 til 09.00
Middag  kl. 11.30 til 12.30 kl. 11.30 til 12.30
Aftensmad  kl. 18.00 til 19.00 kl. 18.00 til 19.00

 

Morgenmad 

Her serveres der boller, pålæg, yoghurt, havregryn, mv.

 

Frokost 

Her serveres der varm mad. 

 

Aftensmad 

Her serveres der rugbrød med pålæg.

 

Kost 

Maden produceres som hovedregel fra bunden, så den er smagfuld og ernæringsrig. Der laves madplan for en uge ad gangen. Madplanen hænges op i kantinen og på afdelingerne. Du er meget velkommen til at komme med ønsker og forslag til madplanen.

 

  • På de fleste afdelinger/huse er der indrettet køkken/tekøkken, så du også har mulighed for at indkøbe og lave maden selv. 
  • Der er mulighed for at få speciel kost i kantinen, hvis din læge har ordineret det eksempelvis grundet fødevareallergi.  
  • Hvis du, på grund af din tro, ikke spiser svinekød, kan du få tilbudt andet kød til de måltider, hvor det er på menuen. 
  • Skal du på job ude i byen, er der mulighed for at få en madpakke med. Det er også muligt, hvis du skal på tur med St. Dannesbo. 
  • I forbindelse med runde fødselsdage kan der serveres boller og kakao, hvis personalet får besked i god tid. Fødselaren kan også komme med ønsker til dagens middag.

Åbningstider i kantinen 

Kantinen er åben mellem kl. 06.00-22.00, hvor der ellers er låst af. OBS. alle dage fra kl. 09.30-10.10 er der fælles informationsmøde for personalet, og derfor er spisesalen lukket i dette tidsrum. Ved særlige arrangementer eller lukkedage vil du blive informeret om eventuelt ændrede åbningstider. 

 

Spisning og service

Måltiderne skal indtages i kantinen inden for kantinens åbningstider. Det er ikke tilladt at tage mad eller service med ud af spisesalen hverken til dig selv eller andre.