Betalings- og nøglekort

Du får, mod et depositum på kr. 100,- udleveret et betalingskort til køb af mad samt varer i automaterne. På kortet indsætter du selv penge efter behov.
Derudover får du også et Nøglekort, ligeledes med et depositum på kr. 100,-

Madkortet

Første gang du skal have et kort, skal du henvende dig til personalet, som opretter et kort  til dig. Herefter sætter du selv penge på kortet i automaten på modtagelsen. Det fungerer altså som et almindeligt betalingskort, som du kan betale for mad med, men også hvis du vil købe noget i én af automaterne, som også står i spisesalen.  

Det er yderst vigtigt, at du passer på kortet og ikke bukker/knækker det eller laver hul i det, da enhver form for beskadigelse af kortet kan medfører, 
at dine penge forsvinder fra kortet.
St. Dannesbo erstatter ikke "bortkomne" penge. Så pas godt på dit kort.

Nøglekortet

Derudover får du også udleveret et nøglekort. Det vil sige det er din nøgle/døråbner til den afdeling hvor du bor - og det er specifikt kodet til din dør til dit værelse. Pas også godt på dit nøglekort, så andre ikke kan komme på dit værelse.

Du bliver opkrævet depositum på kr. 100,- for både spisekort & nøglekort, altså i alt kr. 200,- . De penge får du retur, når du aflevere kortene i hel stand, ved afrejse.